Wat onze leden zeggen

Lees wat onze leden over ons schrijven.

Ik wil jullie allemaal hartelijk danken voor de service en voor het stimuleren van de veiligheid voor recreatieduikers in de afgelopen jaren. Jullie deden en doen nog steeds goed werk. Keep on the good work!

 


 

Sylvia L. M.

Leiden - Netherlands
_______________________________


Uitstekende opvolging

Hartelijk dank voor de follow-up van dit dossier !!!!

Ik ben zeer onder de indruk hoe dit is opgevolgd, ..., chapeau, prachtig! Hier kunnen vele firma's / organisaties een voorbeeld aan nemen!

Nogmaals dank voor de uitstekende opvolging!!

1000x dank,
 

Lorenz R.

Schoten - België
_______________________________

Zo lang ik duik, blijf ik DAN
Ik had me laten overtuigen door iemand van onze club om me aan te sluiten bij A., maar de service was alles behalve. Gelukkig heb ik hun niet nodig gehad.
Ze bleven me rekeningen sturen terwijl ik al betaald had en mail na mail, werd hier niet op gereageerd.
Ik had ook een nummer om in te loggen maar dat heeft nooit gewerkt, dit is ook nooit in orde gemaakt, waarom dat weet ik niet.
Aan de telefoon antwoordden ze wel, maar ze verstonden geen engels en praatten enkel duits.
Dus besluit ik: zo lang ik duik blijf ik DAN.
Ik zeg niet dat het bedriegers zijn, maar op vragen heb ik graag een antwoord.


Ps. Ik lees de artikels die jullie sturen ook graag, dat kreeg je van A. ook niet.


Marleen

_______________________________

 

DAN doet hier echt wat zij altijd beloven

Beste DAN,
Alvast bedankt voor de hulp en telefoons naar Linda toe om te informeren hoe het verder met haar gesteld is.
DAN doet hier echt wat hij altijd beloofd heeft, wij hebben reeds verschillende jaren DAN.
Het is de eerste maal dat we er echt beroep op moeten doen, en ja echt zoals op de website voorgesteld, werkt het prima.
Als Linda terug is,geef ik zeker een positieve reveu op de website, om nog meer mensen te overtuigen een DAN verzekering te nemen.
Vele groeten,echtgenoot Linda.

 

Eric D’H.

_______________________________

 

Bewonderenswaardige dienstverlening
Hallo lieve mensen, Ik wou jullie toch nog een woordje van dank zenden.
Deze zomer verspeelde ik in Spanje bij het afmeren van de duikersboot a/d Medes eilanden mijn linker duimpje.
Pas in het ziekenhuis van Palamos aangekomen lag daar reeds een fax vanwege DAN dat ze de bereid waren alle kosten voor te schieten. Twee weken lang ontving ik alle dagen een DAN telefoontje om naar mijn toestand te informeren.
En dat was in het buitenland toch wel een morele steun. Uiteindelijk waren alle kosten voor rekening van het ziekenfonds en kon ik op eigen kracht naar huis.
En bij DAN leken ze ontgoocheld dat ze voor mij  niets konden (mochten) doen.

Toch bedankt hoor!
_______________________________

DAN zorge er zelfs voor dat mijn vader werd overgevlogen
Beste DAN, Afgelopen maart werd ik opgenomen in het ziekenhuis in Mombasa en riep de hulp in van Travel Assist als een niet duik noodgeval. DAN betaalde alle kosten van mijn verblijf in het Mombasa Ziekenhuis. Ik heb iedere dag met Dr. Quinto per telefoon gesproken. Ik heb geen familie in Kenia en vroeg of mijn vader over kon komen daar ik behoorlijk ziek en eenzaam was. Hij zorgde direct diezelfde avond nog voor een vlucht naar Mombasa. Hoewel een paar lokale hulpverleners geen contact met het ziekenhuis opnamen en ze de garantie gaven dat al mijn rekeningen betaald zouden worden door Travel Assist en ik DAN Travel Assist in Italië moest bellen om hen te vragen deze zaak voor me recht te zetten, wil ik jullie hartelijk danken voor de hulp in deze zaak. Ik ben erg ingenomen met de reactie van DAN op mijn recente ziekte.

Met vriendelijke groeten,
Rosalind F.
_______________________________

Ver van huis en kunnen rekenen op DAN
Beste DAN,
Ik wil graag de hele medische staf van DAN Europe bedanken die me geholpen heeft bij een medisch probleem dat zich voordeed terwijl ik in het buitenland op reis was en die bovendien nog eens het belang van het DAN lidmaatschap bevestigde, iets wat ik altijd al geloofd had. Als je 18.000 km van huis weg bent, dan wordt zelfs een vriendelijk en deskundig advies per telefoon belangrijk.

Dank jullie wel en ga door met het goede werk.
Luigi L.
_______________________________

DAN, een waardevolle reddingslijn
Beste DAN,
In het begin van het jaar monsterde ik aan op een schip als betalend bemanningslid. De boot werd van Hull in Engeland naar zijn uiteindelijke bestemming Australië, gevaren. Als bemanningslid sloot ik een verzekering bij DAN Europe af, daarbij natuurlijk hopend dat ik die nooit nodig zou hebben, maar op een dergelijke reis leek me dat een verstandig iets om te doen. Ongelukkigerwijze was ik erg ziek bij mijn aankomst in Australië en moest in het ziekenhuis behandeld worden. Ik werd opgenomen in het St. Andrews ziekenhuis, Brisbane. Ik kende op dat ogenblik absoluut niemand in Australië, en daar liggend in een vreemd bed, in een vreemd land ver weg van mijn familie en vrienden, kan ik eerlijk zeggen dat ik nog nooit zo eenzaam of zo bang geweest ben. In de loop van de volgende paar weken echter bleek Dr. Quinto en zijn team een waardevolle reddingslijn voor me te zijn. Er ging geen dag voorbij zonder dat ik een telefoontje uit Italië kreeg en me gevraagd werd hoe het met me was en of ze me op enigerlei wijze konden helpen. Ik kan geen woorden vinden om uit te leggen wat deze telefoontjes voor me betekenden en kon gewoon niet geloven hoeveel vriendelijkheid en medeleven me betoond werd. Dank je wel te zeggen lijkt me volkomen ontoereikend, want op een dieptepunt in mijn leven waren jullie er voor mij met een aanbod van ondersteuning en hulp dat veel verder leek te gaan dan alles wat ik ooit verwacht had. Mijn dank is oprecht en zal altijd zo blijven. Graag wil ik van deze gelegenheid gebruik maken om jullie mijn diepgevoelde dankbaarheid te tonen en jullie het allerbeste dat het leven kan bieden toe te wensen, als meer bedrijven jullie houding zouden overnemen zouden we werkelijk in een betere gemeenschap leven. Ik bedank het hele DAN Europe team voor het feit dat ze er waren, niet alleen voor mij, maar voor iedereen.

Groeten,
June P.
_______________________________

Als DAN lid was is geen patiënt maar een gast in de hyperbare kamer
Dank jullie wel voor alles. Ik ben lid van dan. Ik heet Kamil Emre A. Ik heb op 20 oktober een duikongeval gehad in de Rode Zee in Egypte en ik ben naar het Marine hospitaal in Hurghada gegaan. Toen ik met de chefarts mijn problemen besprak was het eerste wat hij me vroeg of ik lid was van DAN of niet. toen ik ja zei, vertelde hij me dat alles in orde was en dat hij alle formaliteiten zou vervullen. Ik voelde me als een koning want iedere arts zei tegen me dat een DAN lid een gast is voor hun en niet slechts een patiënt. Ik heb 7 dagen in het ziekenhuis gelegen en ben nu weer in orde. Dank jullie wel voor alles. Ik ben er trots op danlid te zijn. Hartelijk bedankt voor alles.

Emre A.
_______________________________Hoi,
Bedankt voor de service!
Marcel H.
_______________________________

Beste Sylvia,
Mijn oprechte dank voor uw snelle respons en uw duidelijke toelichting!
Met vriendelijke groet
Tom L.
_______________________________

Beste,Ik ben al enkele jaren lid bij DAN en ben zeer tevreden.
Eric V.
_______________________________

Hartelijk bedankt voor de perfecte service!
Clemens